Braga – Crvena Zvezda! Mogući sastav Zvezde!

Crvena zvezda je obezbedila Evropu na proleće, samo je pitanje da li će to biti u Ligi Evrope ili Ligi konferencija. Utakmica sa Bragom igra se danas od 21;00.

Dejan Stanković, put Portugala krenuo je bez trojice fudbalera, Sekua Sanoga, Loija Dionija i Filipa Falka. Svakako najveći problem je izostanak stamenog veziste Sanogoa.

– Sanogo! Sve smo pokušali, ali ne ide. Nije zalečio povredu i neće biti sa nama. Veliki hendikep za nas, svi znamo koliko nam donosi. Kad god pohvata sve po sredini mi smo napred bili opasni. Vratili smo Petrovića, biće on adekvatna zamena za Sanoga. Nikolić i Filipo Falko neće putovati u Portugal, prvi se vratio, drugi ima povredu. Možda bi Falko trebalo da povede više računa o sebi, jer nam je potreban svaki momak. Ali, to je do njega, do karaktera. Neko to ima, neko nema, i neće nikada imati. Katai je ovde igrao sa temperaturom… Meni više znači čovek na terenu, nego igrač. Kad rizikuje sebe radi grupe. To je za poštovanje – poručio je Stanković.

Zvezda bi protiv Brage trebalo da nastupi u ovom sastavu:

Borjan, Degenek, Dragović, Pankov, Gobeljić, Kanga, Petrović, Rodić , Ivanić, Katai i Ben.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE