Kimiha očekuje još mirovanja zbog koronavirusa

Prvotimac minhenskog Bajerna i reprezentativac Nemačke Džošua Kimih neće se u 2021. godini vraćati na teren, saopštio je klub iz Bavarske.

Kimij je odbio da primi vakcinu protiv virusa Covid-19 bio je pozitivan u novembru, a nakon karantina još nije dovoljno fizički spreman za napore koje iziskuje profesionalni sport.

Srećan sam što je karantin iza mene. Osećam se dobro, ali i dalje ne mogu da treniram zbog bolova u plućima, poručio je Himik

To prakitčno znači da će reprezentativac Nemačke propustiti mečeve protiv Majnca, i Volfsburga na domaćem terenu, odnosno gostovanje u Štutgartu, a zbog koronavirusa propustio je i dva susreta nacionalnog tma, protiv Lihtenštajna i Jermenije.

Himik je poslednju utakmicu odigrao 6. novembra protiv Frajburga, da bi nekoliko dana posle toga morao da ide u karantin zbog kontakta sa zaraženom osobom, a ubrzo je i sam bio inficiran.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE