LE: Napoli bolji od Lestera, remi Ajntrahta i Fenera, Kostić opet asistirao

Večeras su odigrane poslednje utakmice prve četiri grupe u Ligi Evrope.

GRUPA D:

Fudbaleri Ajntrahta i Fenera remizirali su 1:1. Nemački tim je poveo preko Soua na asistenciju Filipa Kostića. Međutim, posle samo 10. minuta Fener je uspeo izjednačiti golom Beriše za konačnih 1:1.

Antverpen je bio bolji od Olimpijakosa rezultatom 1:0. Jedini gol na meču postigao je  Balikviša  u šestom minutu utakmice.

GRUPA C:

Napoli je savladao Lester rezultatom 3:2. Unas je postigao gol za vođstvo italijanskog tima već u četvrtom minutu utakmice, a prednost je duplirao Elmas 20 minuta kasnije. Evans je smanio prednost gostiju na 2:1, dok je Hol u 33. minutu igre izjednačio. Elmas je ponovo bio junak utakmice i postigao pogodak za Napoli i konačnih 3:2.

GRUPA B:

Real Sosijedad je pobedio PSV rezultatom 3:0 u grupi B. U drugom meču ove grupe Monako i Štrum odigrali su nerešeno 1:1.

GRUPA A:

Sparta iz Praga je pobedila Brondbi rezultatom 2:0 u okviru poslednjeg meča grupe A. U drugoj utakmici Lion i Rendžers odigrali su nerešeno 1:1. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEĆE SKORO NA TEREN: Sad i Englezi optužuju Tonalija!

Sandro Tonali je dobio kaznu od strane italijanskih vlasti od 10 meseci zbog skandala sa onlajn klađenjem. Kazna je trebala...

POVEZANE OBJAVE