Meč odluke u Humskoj: PARTIZAN – Anartozis! Mogući sastav crno-belih!

Fudbaleri Partizana danas od 18.45 igraju protiv Anortozisa meč poslednjeg UEFA Liga konferencije. Ovo je najbitnija utakmica za crno bele u ovoj polu-sezoni, jel je utakmica vredna ostanka u Evropi.

Stručni štab Partizan ima ogromne probleme oko izostanka najboljih igrača, jer van stroja Bibars Natho i Lazar Marković a trener Partizana je na konferenciji potvrdio da se i Danilo Pantić povredio.

Svi znamo šta ova utakmica nosi, šta nam donosi, kakav je značaj. Bitna je za sve nas iz hiljadu razloga opšte poznatih. Ova utakmica je stvarno specifična jer direktno vodi u proleće u Evropi, tako da možemo da je okarakterišemo kao najvažniju. Iz tog razloga nam je potrebna pomoć naših navijača. Znate dobro kako smo ušli u Evropu, uvek kažem, najiskrenije, da su nas oni uveli u Evropu fanatičnim navijanjem i zato nam je sutra potrebna velika pomoć. Pogotovo u situaciji gde čujemo da i Kiprani dolaze u velikom broju. To je želja svih nas, potrebna nam je pozitivna energija i podrška“, naveo je Stanojević

Oslabljeni Partizan bi trebao da nastupi u sledećem sastavu:

Na golu je siguran Popović, desni bek Miljković, štoperski tandem biće Vujačić, Saničanin, na levom beku ide Urošević. Zadnji vezni fudbaleri su Jojić i Zdjelar, na desnom krilu Menig a na levom Jović. Iza napadača biće maldi Lazar Pavlović i u samom špicu Rikardo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJA USPEŠNU LOZU: Srpska stonoteniserka nakon senzacije na korak od Olimpijskih igara!

Srpska stonoteniserka Izabela Lupulesku nalazi se na korak od plasmana na Olimpijske igre koje će se ove godine održati...

POVEZANE OBJAVE