Radonjić nakon pobede: Igrali smo pametno, sada razmišljam samo o Krki

Crvena zvezda je večeras u Beogradu ostvarila veliku pobedu protiv Olimpijakosa u okviru 14. kola Evrolige. Sjajan meč odigrali su crveno-beli, a trener Dejan Radonjić nije krio zadovoljstvo prikazanom igrom svog tima.

Čestitam igračima na pobedi, ali i dobroj utakmici. Bilo je teško, baš teško svih 40 minuta, igralo se sa mnogo energije. Poslednjih nekoliko minuta odigrali smo jako dobro u odbrani, sa velikim fokusom na ono što nam je bilo važno. U tim momentima igrali smo pametno u napadu što nam je donelo razliku za važnu pobedu. Hvala navijačima na pobedi, velika je stvar što su bili uz nas večeras, rekao je Radonjić.

Pred utakmicu sa Olimpijakosom crveno-beli su se susreli sa novim problemima.

Igrali smo protiv jedne od najboljih ekipa ove sezone, u odličnom statusu je došla u Beograd, posle 21 razlike u Milanu i pobede nad Uniksom u Kazanju. Morali smo da budemo konkurentni u oba smera kako bismo pobedili. Utakmica je sve vreme bila jako izazovna i zahtevala je da držimo koncentraciju svih 40 minuta. Ovo je velika pobeda za nas, značajna jer smo uspeli opet da izađemo na kraj sa protivnikom uprkos problemima koje smo imali. Holins se pojavio tek jutros na treningu posle Cibone, Vajt još ne može da igra. Večeras je tim je bio ispred svakog pojedinca, kazao je on.

Na pitanje novinara da li se u klubu razmišlja o pojačanjima Radonjić je imao odgovor.

Niti je bilo priča o pojačanjima ni do danas, pa ni posle ove dve pobede. Sada razmišljam kako da napravim dobar plan da se odmorimo i spremimo utakmicu sa Krkom, jasan je bio trener crveno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznat razlog sukoba Duljaja i Nađa!

Jutros je odjeknula vest da je došlo do sukoba između šefa struke Partizana Igora Duljaja i Alberta Nađa. Sada je...

POVEZANE OBJAVE