Anćeloti se ovome sigurno nije nadao: Inter ‘krade’ Real Madridu savršeno pojačanje!?

Nova zvezda hrvatske reprezentacije Lovro Majer (23) trenutno je član francuskog Rena, no čini se kako se neće dugo zadržati u tom klubu.

Tri asistencije u poslednjoj visokoj ligaškoj pobedi Rena protiv Sent Entjena 5:0 najbolje govore o tome da čudesna forma zagrebačkog momka od lani nije bila slučajnost.

Prošle sezone je u 49 utakmica u Dinamu postigao 11 golova i podelio 14 asistencija što je uverilo mnoge klubove da je on “The next big thing” evropskog fudbala.

‘Oko’ na ‘novog Modrića’ su bacili gotovo svi evropski velikani, a poslednjih dana najviše se povezivao s madridskim Realom.

Trener ‘Kraljevskog kluba’ Karlo Anćeloti u njemu vidi savršeno rešenje u sredini terena i igrača koji će na pravi način naslediti 36-godišnjeg Luku Modrića.

No, kako javlja Fichajes, Real je u tom poslu dobio opasnu konkurenciju jer Majera u svojim redovima želi videti još jedan gigant.

Reč je o italijanskom prvaku Interu čiji direktor Đuzepe Marota želi dovesti hrvatskog veznjaka koji bi dugoročno trebao biti glavna uzdanica milanskog kluba.

Cenna koju će Ren tražiti za svoju superzvezdu kreće se oko 35 miliona evra, ali to nije fiksno i podložno je pregovorima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE