MILUTINOV PONOVO DOMINIRA: Nosio CSKA do ubedljive pobede u Kaunasu! (VIDEO)

Košarkaši moskovskog CSKA savladali su ubedljivim rezultatom Žalgiris u Kaunasu, u 14. kolu Evrolige, sa 73-51.

Izgleda da je srpski centar Nikola Milutinov svojom partijom na ovoj utakmici definitivno potvrdio da se vratio u punoj snazi.

Prvo poluvreme bilo je uglavnom neizvesno, i tek je u drugoj četvrtini pobednički sastav stekao iole ozbiljniju prednost, od +9 (29-20), ali je na poluvremenu ta zaliha smanjena na samo 2 poena razlike (30-28).

Posle ovakvog epiloga, verovatno se domaći navijači nisu nadali da će doživeti veliko razočarenje na kraju. Polako je ruski tim uvećavao prednost nakon povratka na parket, ali ovog puta zelenima nije bilo povratka, kao u prvom delu meča. Prednost je intenzivno rasla, sve do 18 poena viška pred početak poslednjeg kvartala (57-39).

Ovakav odnos snaga je rutinski održan u poslednjoj deonici, s tim da je u samom finišu pobednički tim stekao novu najveću prednost, koja je maksimalno iznosila kranjih +22.

Tim CSKA je vodio već pomenuti naš centar Nikola Milutinov, koji se vratio nedavno nakon povrede, sa dabl-dabl učinkom od 19 poena i 12 skokova. Mnogo mu je pomogao i Aleksej Šved sa 17 postignutih poena, uz skok i 3 asistencije.

U poraženom timu najbolji je bio Nebo sa 11 poena i 7 skokova.

U narednom kolu nas očekuje ruski duel, u kom će CSKA dočekati Uniks, dok će Žalgiris ugostiti Monako.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda obnovila interesovanje za veliku zimsku želju!

Seol Jong Vu bio je velika želja Crvene zvezde tokom zimskog prelaznog roka, ali pregovori nisu uspešno završeni. Južnokorejski...

POVEZANE OBJAVE