TERZIĆ NAJAVIO NOVA POJAČANJA: Biće sveže krvi u januaru

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić danas je održao sastanak sa skauting službom kluba, a kako navodi Mozzart sport, očekuju se strana pojačanja na bekovskim pozicijama.

Terzić je najavio, u izjavi za Mozzart sport, dinamičan zimski prelazni rok.

Znamo na kojim pozicijama nam trebaju kvalitetnija rešenja. Danas sam imao sastanak sa skauting službom, biće novih igrača i sveže krvi u januaru, poručio je glavni operativac Zvezde.

On je potvrdio i interesovnje za kolumbijskog štopera Danila Arboledu, koji igra u redovima Zvezdinog letošnjeg dželata i najprijatnijeg iznenađenja fudbalske jeseni, Šerifa. Ipak, postoje prepreke.

Moramo da vodimo računa o broju stranaca, Arboleda jeste kvalitetan igrač, ali nisam siguran da mesto stranca treba potrošiti na poziciju štopera. Sva četvorica koji su igrali u Bragi – Dragović, Eraković, Pankov i Degenek, odlično su odigrali i prezadovoljni smo njima. Pitanje je gde bi Stanković sa Arboledom u slučaju da sva četvorica trenutnih štopera ostanu u klubu, izjavio je Terzić.

Zvezda već odavno ima kaparisano prvo pojačanje predstojećeg zimskog prelaznog roka, u vidu napadača Moldea Ohija Omoidžuanfa, koji je jedan od najboljih strelaca u Evropi po koeficijentu postignutih golova, prema pravilima trke za Zlatnu kopačku.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE