VLAHOVIĆ NASTAVLJA DA MELJE: Uskoro će pasti i Ronaldov rekord! (VIDEO)

Fudbaleri Fiorentine ubedljivo su slavili na Artemio Frankiju protiv Salernitane, u 17. kolu Serije A, pobedivši sa čak 4-0.

Svoja nova dva gola, za povećanje bilansa, postigao je Dušan Vlahović! Igrao i mladi srpski bek Aleksa Terzić, kao i Nikola Milenković, koji je dobio i žuti karton u 11. minutu utakmice.

Poveo je tim iz Firence u 31. minutu golom Bonaventure za 1-0, a tim rezultatom je završeno i poluvreme.

U drugom poluvremenu se razgoropadio srpski golgeter Dušan Vlahović, koji je golovima u 51. i 84. minutu došao do svog 15. gola u ovoj sezoni, ali se značajno približio rekordu Kristijana Ronalda po broju golova u Seriji A u jednoj kalendarskoj godini.

On drži rekord sa 33 golova, dok Vlahović trenutno ima gol manje. Tako ima veliku šansu da, posle klupskog rekorda starog više od 60 godina, obori i apsolutni rekord u ovoj kategoriji.

Maleh je konačan rezultat postavio u poslednjem minutu utakmice.

Mladi srpski bek Aleksa Terzić dobio je priliku od 86. minuta.

Fiorentina na ovaj način ostaje i u borbi za vrh tabele, jer je trenutno na 5. mestu sa 30 bodova, 4 manje od četvrtoplasirane Atalante, ali i utakmicom više.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gudurić oduševljen, posebno istakao podršku iz Srbije!

Košarkaš Fenerbahčea Marko Gudurić posle pobede njegovog tima nad Monakom 89:78, istakao je da ga posebno raduje veliki broj...

POVEZANE OBJAVE