“Zvezda je lokomotiva, u Partizanu nešto mora da se menja”

Srpski klupski fudbal doživljava renesansu u evropskim takmičenjima. Kvalitet lige nije na visokom nivou, ali rezultati Crvene zvezde i Partizana su doveli do toga da Srbija u narednim godinama će imati dva tima u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a vrlo je realno da ima i direktnog učesnika.

O svemu tome je govorio nekadašnji golman crno-belih, a danas poznati menadžer Ranko Stojić, koji je pohvalio ali i iskritikovao dva najveća srpska kluba.

– Crvena zvezda je lokomotiva ovih godina, ona prednjači u srpskom fudbalu. Ipak, treba pohvaliti i rezultate Partizana. Crvena zvezda ima jako dobar tim ljudi, koji posvećeno rade svoj posao i posledica takvog rada je 35. pozicija na listi UEFA. Ljudi u Zvezdi su svesni da dve, tri pozicije treba da budu popunjene, ojačane u zimskom prelaznom roku, istakao je Stojić za Tanjug, a prenosi Maxbet sport.

– Moramo biti realni, Partizan nije dobro organizovan. Stanojević i Vazura se puno troše. Posao uprave je da radi sa navijačima, da animira navijače i da bude spona između navijača i fudbalera.

Na utakmici protiv Anartozisa, navijači Partizana su istakli nezadovoljstvo, što je odjeknulo u javnosti, a trener Partizana Aleksandar Stanojević javno iskazao nezadovljstvo atmosferom na stadionu.

Utakmica protiv Anortozisa je posledica paklenog rada poslednja tri meseca i siguran sam da će to izgurati do kraja. Nadamo se da će perspektiva Partizana biti dobra, ali nešto će u skorije vreme morati da se promeni, smatra Stojić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sferopulos posle Mege govorio o selidbi u Pionir za finale

Košarkaši Crvene zvezde su ubedeljivo započeli plej-of seriju protiv Mege i došli do vođstva 1-0. Janis Sferopulos je bio zadovoljan...

POVEZANE OBJAVE