PANTERI PONOVO U MODI: Može li FMP Meridian da prekine dominaciju “večitih“ u ABA ligi? Evo šta kažu kvote!

Košarkaši FMP Meridiana su pravi hit ovogodišnjeg izdanja ABA lige, a kako i ne bi bili, kada se nalaze na visokoj trećoj poziciji. Ispred njih su samo večiti rivali – Crvenazvezda i Partizan, koji su ujedno i favoriti za osvajanje regionalnog takmičenja.

Da stvar bude još zanimljivija, FMP Meridian za sada iza sebe ostavlja ekipe poput Budućnosti, Cedevite Olimpije, Igokee, Cibone… Kraj sezone je daleko i iz Železnika uporno poručuju da je glavni cilj da se ostane u regionalnom takmičenju, ali svima je jasno da imaju kvalitet za mnogo veće poduhvate

Uz mladog, ali itekako kvalitetnog trenera, iste takve igrače, a što da ne – i malo sreće, mogao bi FMP da ostane na istoj poziciji do kraja, a optimisti bi reklii da osvoje regionalno takmičenje.

Ako ste među njima – imamo vrhunsko iznenađenje za vas!

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Sportskakladionica Meridian vam već sada daje priliku da prognozirate šampiona ABA lige, a uz to donosi i fantastične bonuse za online kladjenje.

Ako verujete da FMP može da priredi iznenađenje i u prašini ostavi “večite rivale“, koji godinama dominiraju regionalnim takmičenjem, iskoristitePROMO KVOTU 40.46 na “Pantere“.

Uložite keš, odigrajte na FMP Meridian i uz malo sreće – postanite milioner!

Pre toga… Ukoliko niste do sada, brzo se registrujte na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmite bonus dobrodoslice od 500 RSD ipodržite “Pantere“!

EKSKLUZIVNO I SAMO U MERIDIANU – Od sada vaš dobitni tiket odigran na bilo kom uplatnom mestu možete isplatiti na online nalog! Potrebno je da u odgovarajuće polje unesete ID dobitnog tiketa, a nakon toga ispravan šestocifreni kod za isplatu koji se nalazi na tiketu. Dobitak istog trenutka prelazi na vaš online račun i možete ga koristiti za odigravanje daljih opklada bez odlaska na uplatno mesto.

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta il imobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BUM: Barseloni stigla ponuda od 200 miliona za Jamala!

Zahuktava se letnja transfer pijaca u kojoj će prva zvezda svakako biti Kilijan Mbpae, za kojeg se očekuje da...

POVEZANE OBJAVE