Stanković pred Radnik: “Ovo je delikatan momenat u sezoni”

U okviru 20. kola Superlige Srbije fudbaleri Crvene zvezde sutra dočekuju ekipu Radnika iz Surdulice na stadionu “Rajko Mitić”.

Trener crveno-belih Dejan Stanković izneo je svoja očekivanja pred ovaj susret.

Pobede su penicilin za sve, brže prolazi umor, lakše se prebrode napori, a tako će biti i sutra. Momci su dobro, vratili smo se iz Portugala, odmorili, trenirali. Smatram da su igrači spremni. Ne mislimo o umoru, jednostavno smo svesni šta je naš cilj, rekao je Stanković.

Da li se oseća umor zbog prevelikog broja odigranih utakmica u njegovoj ekipi Stanković je rekao:

Ovo je delikatan momenat u sezoni, zbog pregršt utakmica i ogrmnog napora koji trpimo nemamo sada vremena za “eksperimente”. Verujem u sve momke, kao što se to pokazalo na utakmicama protiv Ludogoreca i Brage, kao i na mečevima u prvenstvu gde smo takođe rotirali. Treba ispoštovati “zalet”, igraće momci koji su izneli veći deo tereta tokom novembra i decembra.

U utakmici protiv Radnika, Stanković će sedeti na klupi crveno-belih po 100. jubilarni put.

Lepe i važne dve godine, kako za mene, tako i za klub, 100. takmica, kao da je prva. Sa istim žarom, voljom, koncentracijom ulazim u svaku utakmicu, sa puno emocija. Lep put, 100. utakmica na klupi, ali gledamo da to slavlje ostavimo za kasnije jubileje. Imamo zacrtan cilj ovog meseca, u 28 dana devet utakmica, na veoma dobrom smo putu da ostvarimo ono što smo dogovorili, a to je da pobedimo sve. Utakmica protiv Brage i prolaz u osminu finala, svrstao bih u pobedu i to veliku. Imamo još dve prvenstvene utakmice, videcemo šta i kako će nam vreme dozvoliti, ali smo spremni da igramo”, poručio je Stanković i dodao da pristup mora da bude značajno drugačiji nego u Surdulici kada je Radnik pobedi, zaključio je Stanković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE