Dragović poziva navijače na stadion u što većem broju

U ovkiru 20. kola Superlige Srbije fudbaleri Crvene zvezde od 18 časova dočekuju ekipu Radnika. Ulaz na stadion je besplatan, a očekuje se da neće biti ni padavina u tom periodu.

Povodom toga sjajni defanzivac crveno-belih Aleksandar Dragović uputio je poziv navijačima kako bi došli u što većem broju. 

– Dali smo i više od maksimuma svojih mogućnosti u četvrtak na terenu protiv Brage i zajedno kao tim izborili najveći uspeh kluba u poslednjih 30 godina. Dođite na stadion da zajedno to proslavimo, ništa nema smisla ako tribine nisu dobro popunjene. Ako mislite da smo dostojno branili crveno-bele boje u Portugalu, budite uz nas protiv Radnika, jer će i to da nam znači. Video sam da je besplatan ulaz, pa je i to olakšica – rekao je Dragović i dodao

– Vreme će ipak biti u redu. Sneg ne pada danas, a sve pomno pratimo i mi. Ono što je važno, to je da će teren biti skroz spreman, a zna se da imamo najbolje uslove u Srbiji što se tiče stadiona. Takođe i gledaoci će komforno moći da gledaju meč i da nas vode do još jedne pobede. Zbog svega toga, verujem da će poseta biti na sjajnom nivou – zaključio je Dragović. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE