Igrač godine u foto finišu? Pogodio DVA PRELAZA iz zezanja u glavu

Ljudi moji, je li to moguće, govorio je nekada legendarni Mladen Delić. Prikladnijeg komentara ne može ni biti kada se pogleda ova kladioničarska velemajstorija, sveti gral među dobitnim tiketima, desilo se ono što sanja svaki ljubitelj tiketa. A gde bi drugde nego u kladionici Meridian.

Naime, doktor klađenja na meridianbet.rs je želeo da odigra rekreativni“ listić i U19 Ligom šampiona zagreje pred glavne mečeve u utorak uvče. I šta je uradio? Pa ništa, uzeo je POLA MILIONA.

Uspeo je da pogodi DVA PRELAZA 2/1 i 1/2. U pitanju su mečevi PSŽ – Briž i Ajaks – Sporting Lisabon. Oba meča otišla su u “lom”, što je Meridianov igrač uspeo da “nanjuši”. Kvota „tričavih“ 750 i na 700 dinara čovek je uzeo 525.000 DINARA.


Ko zna – zna, alal vera maestro!


A da bi ovakva priča bila baš o tebi, potrebno je da klikneš OVDE i preuzmeš Meridianov poklon dobrodošlice – 500 DINARA za klađenje po želji.

Iako je ponedeljak, danas itekako ima šta da se igra, a tu su i večiti rivali – ovde su kvote najveće na svetu, pa će takav biti i dobitak!

Meridian – kvote i bonusi najveći na planeti!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POLEMIKA VEČITIH: Posle Ostoje, stigao odgovor Čovića, zna se kad mu ističe mandat!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet u petak protiv Mege počinju polufinale ABA lige. Crveno-beli su ligaški deo završili na prvom mestu....

POVEZANE OBJAVE