Radnik iznenadio Zvezdu, remi na “Marakani”

U okviru 20. kola Superlige Srbije fudbaleri Crvene zvezde i Radnika odigrali su nerešeno 1:1.

Viđeno je veoma sadržajno prvo poluvreme. Već u prvih 10. minuta sa obe strane su viđene dobre šanse. Katai je bio učesnik u obe domaćina, dok je Radnik imao dobar kontra napad posle kojeg je Borjan dobro reagovao.

Napadala je Crvena zvezda bez prekida i imala je još prilika ali je golman gostiju bio na veoma visokom nivou. Do gola domaći su stigli u 36. minutu. Posle jedne nespretne reakcije odbrane Radnika, Eraković je srušen u kaznenom prostoru. Sudija u prvi mah je pokazao da nema penala, ali posle reakcije iz VAR sobe promenio je odluku.

Aleksandar Katai je bio precizan sa bele tačke i to je bilo 1:0.

Vrlo brzo crveno-beli su imali još jedan penal. Ben je dobio udarac u glavu u kaznenom prostoru i opet je posle gledanja VAR-a odluka doenta da bude penal. Međutim, ovoga puta Katai je loše šutirao, preko gola i ostalo je 1:0.

U drugom poluvremenu prva ozbiljna šansa dogodila se u 48. minutu kada je pokušao Kanga ali lopta je pala pravo u ruke golmanu Radnika. I u nastavku je Zvezda imala nekoliko dobrih prilika, ali nije uspela da postigne pogodak.

U 58. minutu, trener crveno-belih Dejan Stanković izvršio je trostruku promenu. Miloš Degenek zamenio je Milana Rodića, Falko je ušao umesto Bena, a Marko Lazetić usupio mesto Milanu Pavkovu.

69. i 70. minut obeležile su sjajne šanse prvo Ivanića, a zatim i Falka ali na žalost domaćeg tima lopta nije završila u mreži.

Zvezda je napadala ali trenutak utakmice dogodio se u 83. minutu kada su gosti postigli izjednačujući pogodak. Centrirao je sa desnog boka Viktor Lukić, a Bogdan Stamenković je glavom zakucao loptu u gol.

U nastavku je Zvezda pritiskala ali je Radnik uspeo da sačuva svoj gol, a utakmica je završena nerešenim rezultatom 1:1.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Novakov “dželat” smenio trenera!

Prvi teniser sveta Novak Đoković za sada nema najbolju sezonu i ne postiže razultate na koje smo navikli, a...

POVEZANE OBJAVE