Obradović pred Slask otkrio loše vesti

Košarkaši Partizana u sredu 15. decembra, u Štark Areni dočekuju ekipu Slaska, u okviru 7. kola Evrokupa.

Trener crno-belih Željko Obradović je otkrio da crno-beli u dulelu sa Slaskom neće moći da računaju na povređenog Kevina Pantera.

– Slask je ekipa koju moramo da poštujemo iz razloga što imaju kvalitet, što su poslednju utakmcu Evrokupa izvanredno odigrali protiv Hamburga. Ekipa koja gaji specifičan način igre, pre svega u odbrani. To kako oni brane ‘pik end rol’ i igru dva na dva je nešto što nije baš uobičajeno i nešto što je iziskivalo posebnu pripremu. Ekipa su koja mnogo voli da igra u tranziciji, imaju šutere, zaustavljaju se i šutiraju za tri poena. To su neke najbitnije stvari o kojima smo pokušali da vodimo računa, informišemo igrače i da radimo na treningu. Sutra ćemo videti. Ono što moramo jeste da se vratimo na način igre u odbrani tokom cele sezone, sem ove poslednje utakmice gde smo primili mnogo lakih poena i gde je u nekim trenucima ekipa bila bez energije. Razgovarali smo o tome i nadam se da ćemo sutra izgledati puno bolje, poručio je Obradović. 

Meč počinje u 20.30 časova. Partizan do sada ima skor 5-1, dok je Slask na 1-5.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE