Stanojević ponovo ljut: Sve što sam rekao stojim pri tome!

Na konferenciji za medije pred metalac, trener Partizana Aleksandar Stanojević je upitan za izjave koje je dao posle meča sa Anortozisom.

Podsetimo, strateg crno-belih je tada kritikovao navijače kako su stvorili jako lošu atmosferu oko kluba koji pravi odlične rezultate ove sezone.

On je tada napomenuo i kako razmišlja o odlasku iz kluba.

Uvek cu reći kako osećam, a baš se bavim i komentarima. Sad se nisam bavio, fokusiran sam kako da preživimo ove dve utakmice, ostalo ćemo videti. Šta mene može da isprovocira sa ovolikim stažom? To je vaša stvar i ne ineresuje me vaše mišljenje koji je razlog, to je vaša stvar. Ne vidite nikakav razlog? Neću da vam objasnim, niste videli razlog. Objasnio sam tada, rekao je Stanojević i dodao:

 Šta mogu više da objasnim od onoga što sam rekao, da nacrtam? Jesam li bio dovoljno jasan? Mislim da jesam. Možete da kažete da se slažete ili ne, ne znam iz kog interesa mi postavljate pitanje, možete da se slažete ili ne, ali nemam više šta da kažem osim toga. Isto mislim i stojim pri tome, šta hoćete još da kažem na to.

On je upitan i za informaciju koja kruži da su navijači polomili prozore na svlačionici. Stanojević nije bio blag u odgovoru.

Rekao sam to, pogledajte ponovo konferenciju. Bolje se pripremite za svoj posao, kao što sadaniste, završio je trener Partizana

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE