Stanojević pred Metalac: Motivacija da povećamo prednost u odnosu na Zvezdu

Fudbaleri Partizana u sredu igraju odloženi meč protiv Metalca u Gornjem Milanovcu. Lideri na tabeli pobedom imaju priliku da pobegnu Crvenoj zvezdi na pet bodova prednosti uoči poslednjeg kola prvog dela prvenstva.

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević je na konferenciji pred meč istakao da će njegova ekipa dati svoj maksimum da ostvari novu pobedu.

Odlagala se utakmica protiv Metalca, ali nadamo se da će sutra biti odigrana. Nikom nije bilo u interesu da se odlaže. Ljudi su sve uradili da očiste sneg i koliko imamo informaciju biće sve spremno za sutra. Nadamo se da će uslovi biti dobri i da ćemo ostaviti dobar utisak. Zdravstveno stanje je isto kao i do sada. Tu je Danilo Pantić koji se vraća polako i videćemo na treningu današnjem da li će moći na put, rekao je Stanojević.

Teren će biti problematičan s obzirom na obilne padavine tokom vikenda.

Problem svima nama, koji se borimo za svoje ciljeve. Svima je problem teren. Decembar je, kasno je, i biće vrlo važan faktor. Ne slažem se da je svima isti teren. Ekipi koja je favorit odgovaraju bolji vremenski uslovi. To nam je motivacija da u datom trenutku da povećamo prednost u odnosu na večitog rivala. Ali nije lako igrati utakmicu posle Evrope, po ovakvom vremenu. Ako smo do sada ulazili sa 500, 600 odsto, sada ćemo ući sa 800 odsto motivacije

Pričao je Stanojević o stanju najboljeg strelca Rikarda.

– Rikardo je juče bio na treningu, on se ovako bolje oseća. U četvrtak ćemo imati jasniju sliku kada še biti spreman i hoće li biti.

Trener Metalca je učenik Partizanove škole.

Metalac igra sličan sistem, ali na malo drugačiji način. Njihov je trener radio sa Vermezovićem, i bio jedan od njaboljih trenera u našoj školi. Malo mi je neumesno da komentarišem kako igraju, ali gledao sam kako on razmišlja. Ipak, premalo je tamo da bih bilo šta komentarisao. Njegov način će biti poznatiji posle priprema koje odradi, završio je Stanojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠPANSKI MEDIJI JAVLJAJU: On će voditi Barselonu naredne sezone

Kako stvari stoje trener Barselone Ćavi Ernandes ostaće trener tog kluba najmanje do kraja svog ugovora, a to je...

POVEZANE OBJAVE