Mijailović: “Naše vreme tek dolazi”

Pred Partizanom su novi predsednički izbori, a kandidat za predsednika kluba biće i aktuelni prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailović.

On je u izjavi koju je dao za Sport klub otkrio sa kakvim planom će izaći na Skupština kluba.

Postoje dobri izgledi da ću od strane Skupštine biti predložen kao jedan od kandidata. Ukoliko tako bude, prihvatiću kandidaturu. Moja vizija je da novi UO mora klubu svojim sredstvima da obezbediti značajan deo finansijskih sredstava. Tako sam koncipirao tim ljudi koje vidim uz sebe ukoliko me Skupština predloži i izabere, kazao je Mijailović i dodao:

Takođe, veoma važna stvar je da klub u narednom mandatu dobije svoju infrastrukturu iz koje bi ponovo izlazili vrhunski mladi igrači, spremni za takmičenje na visokom nivou. Naravno, sportski rezultat koji je prioritet jeste povratak u Evroligu i stabilna uloga u najjačem evropskom takmičenju.

Na prethodni period u Partizanu, Mijailović je izuzetno ponosan.

Najponosniji sam na činjenicu što smo uspeli ono što je izgledalo nemoguće, a to je da sačuvamo klub onakvim kakav je bio uizvornom obliku. Bez stečaja ili UPPR smo obezbedili finansijsku stabilnost i regulisanje starih dugova doveli na nivo koji je podnošljiv. Zatim na povratak legendi u klub. Pogledajte ko sada podržava Partizan, ko radi u Partizanu ili je na neki način uz njega. Od Dragana Kićanovića kao predsednika Fondacije, Željka Obradovića koji je kao najtrofejniji i najuspešniji evropski trener svih vremena ponovo seo na klupu Partizana, Duška Vujoševića koji je bodrio tim iz prvog reda… Ne postoji neko ko izbegava klub ili ne želi makar da svrati na kafu u svoju kuću, u svoj Partizan. Ponosim se, u tom trenutku, vrlo hrabrom odlukom da pređemo u Arenu, jer benefite tog prelaska sada itekako osećamo. I poslednje, ponovo smo konkurentni za najviše ciljeve i to svi osećaju i svi znaju da naše vreme tek dolazi, kazao je on.

D

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MUKAMA JE DOŠAO KRAJ: Zvezdi se vraća preko potreban igrač!

Fudbalere Crvene zvezde, nakon što su ostvarili dve važne pobede u uzastopnim Večitim derbijima protiv Partizana, očekuje duel sa...

POVEZANE OBJAVE