PREOKRET: Srpski trener ponovo u Poljskoj!

Srpski trener Aleksandar Vuković ponovo će sesti na klupu Legije. Iako je pre par dana izjavio za poljske medije da se neće vraćati u ovaj klub zbog nezadovoljstva koje je imao sa upravom u prethodnom mandatu, sada se dogodio preokret.

Zvao me je sportski direktor Radoslav Kučarski. Bio sam iznenađen, jer nismo dugo razgovarali – rekao je Vuković i nastavio. – Rekao sam ranije da se neću vratiti, ali Legija je moja druga kuća i ako je potrebna pomoć osećam dužnost da pomogne. Svestan sam da sada mogu da se opečem što sam prihvatio užarenu klupu. Spreman sam da pređem preko mnogih stvari koje su se dešavale pre više od godinu dana, rekao je Vuković.

Legija se trenutno nalazi u teškoj situaciji jer ovaj klub očekuje borba za opstanak u Ligi.

U ovom trenutku ne razmišljam o ugovoru. Najbitnije je pripremiti ekipu za utakmicu protiv Zaglemblja. Želim da ova ekipa pokaže da je sposobna da se bori za sam vrh i da mesto na kome se trenutno nalazi ne zaslužuje. Znam da će na kraju početi da funkcioniše kako treba, ali potrebno je vreme. Svestan sam i da po isteku ugovora, odnosno 30. juna, više neću biti u Legiji, ali isto tako sam spreman i na takvu soluciju, izjavio je on i dodao:

Legiji mnogo dugujem, a dao sam joj malo kao igrai trener. Došlo je vreme da se zapitam šta mogu da uradim za klub. Vratio sam se da pomognem, jer Legija je moj dom .

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DEFINITIVNO PRELOMIO: Stojaković pronašao gde će nastaviti razvoj!

Mladi košarkaš Andrej Stojaković, sin čuvenog reprezentativca Predraga promenio je koledž ove godine. Odustao je od igranja za Stenford. Dovodio se...

POVEZANE OBJAVE