Jogi Ferel o trenutku sa navijačima Partizana: “Pustio sam da me emocije savladaju”

Košarkaš Cedevita Olimpije Jogi Ferel oglasio se povodom nedavnog meča sa Partizanom u Beogradu kao i o trenutku kada je došao u sukob sa navijačima crno-belih.

Atmosfera je bila odlična, navijači su bili baš glasni. Saigrači su me još pre početka meča upozorili da će atmosfera biti uzavrela. Odrastao sam igrajući košarku pred raznim strukturama navijača, tako da za mene sve to nije bilo ništa novo, kazao je Ferel.

Cedevita Olimpija je tek treći klub koji je uspeo da nanese poraz crno-belima u ovoj sezoni.

Bio sam ponosan na način na koji smo izneli celu utakmicu, počev od navijača, pa do sudija i njihovih odluka koje nam nisu išle u korist. Izdržali smo sve to i ostali verni ideji koju smo imali kada smo istrčali na parket, rekao je on.

Podsećamo, on je pred sam ulaz u tunel počeo da šalje poljupce i “pozdrave” navijačima crno-belih zbog čega je izazvao gnev kompletne hale.

Pustio sam da me emocije savladaju. Čak i nisam obraćao toliku pažnju na navijače, već sam bio ljut na sudije što su me izbacili sa utakmice. Ali, ne postoji animozitet (prema navijačima Partizana), zaključio je Ferel.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Odbojkaši Srbije počinju pripreme za Ligu Nacija

Igor Kolaković, prvi trener muške seniorske reprezentacije Srbije, zakazao je početak priprema za VI Ligu nacija 2024. u ponedeljak,...

POVEZANE OBJAVE