Nakon sukoba s Rangnickom: Zvezda Mančester Junajteda seli u redove italijanskog giganta!?

Fudbaler Mančester Junajteda Antoni Martial mogao bi u zimskom prelaznom roku otići u Juventus, koji je u potrazi za golgeterom jer je Juve u 17 kola Serije A dao samo 23 gola.

Martial želi otići iz Junajteda u januaru i prema izjavama njegovog menadžera svejedno mu je je li u pitanju pozajmica ili trajni odlazak s Old Trafforda, objavili su italijanski mediji.

Francuski fudbaler nezadovoljan je zbog male minutaže. On je ove sezone u svim takmičenjima skupio samo 10 nastupa i dao je jedan gol. U Mančester Junajted je stigao u leto 2015. iz Monaka za 60 miliona dolara, a ugovor mu ističe tek u junu 2024.

Junajted će sigurno tražiti veliku cenu za njega, pa bi Juventusu odgovaralo da ga dovede na pozajmicu. Martial je imao i sukob s novim Junajtedovim menadžerom Ralfom Rangnikom, koji mu je poručio:

“S agentima i fudbalerima ne komuniciram preko medija. Ne zanima me što agenti govore novinarima. Ne mislim otići do Martiala i pitati ga o ovome. Sam igrač mora doći i razgovarati sa mnom ili nekim od predstavnika Junajteda o svom mogućem transferu. Dakle, neka dođe i kaže mi sve u lice.”

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bahar potpisuje i obara rekord: Kako će proći Zvezda?

Barak Bahar je posle nuspešne polusezone napustio Crvenu zvezdu neispunivši uopšte očekivanja, pošto se ispostavilo da je najgori trener...

POVEZANE OBJAVE