Stanojević pred Kolubaru: Najavio povratak miljenika Grobara (VIDEO)

Fudbaleri Partizana u subotu od 12:55 na svom terenu dočekuju Kolubaru u poslednjem kolu prvog dela sezone.

Svojaočekivanja pred utakmicu sa Kolubarom izneo je trener Partizana Aleksandar Stanojević.

-Nadamo se da će uslovi biti adekvatni. Idemo maksimalno skoncentrisani i fokusirani da na najbolji način završimo polusezonu. Znamo svi koliko nam znači svaki dobri rezultat. Imamo visoku motivaciju. Igrate u gostima tešku utakmicu i iz tog razloga smo se jako radovali. Protiv Anortozisa smo imali loš teren, a i sada sam zabrinut pred Kolubaru. To nije alibi, već važan segment u jednoj utakmici“, rekao je Stanojević 

Stanojević je potvrdio da su svi su spremn, tako da Terzić, Pantić i Rikardo  vraćaju u tim

-Terzić zaslužuje da igra zbog odlične polusezone, ali težak teren diktira ko će igrati. Iz tog razloga se ne opredeljujemo na igrače koji bi zaslužili da igraju. Tu pre svega mislim na Terzića i Lazara Pavlovića. Rikardo je ispunio sve moguće testove i sutra je u konkurenciji za sastav, rekao je trener crno-belih.

Bliži se prelazni rok, a trener već razmišlja o pojačanjima.

– Mi smo uvek aktivni, gledamo igrače, ima u našoj ligi kvalitetnih, sve zavisi od odlazaka, dolazaka, poslednji sastanak ćemo imati dan pred brifing sa novinarima u ponedeljak, sat pre toga, pa ću reći detaljnije oko toga.

Kada je preuzeo Partizan cilj mu je bio borba za titulu.

-Svi su mi govorili da nema šanse da budemo konkurenti za titulu, a ja sam verovao u to. Da li će biti pet ili će ostati dva ili tri boda, ostaje da se vidi sutra. Vlada pesimizam da ćemo ostati bez titule, ali mi je drago da smo bar na pola puta prvi. Radimo na tome i nadamo se, srećan sam što smo konkurentni i želim da ostanemo do kraja, poručio je trener crno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Kevin Panter napušta Partizan!?

Partizan je rešio pitanje trenera za anrednu sezonu, pošto je na radost svih navijača crno-belih Željko Obradović produžio ugovor...

POVEZANE OBJAVE