Barselona umalo ponovo ispustila pobedu, La Masija je ponovo u modi (VIDEO)

Fudbaleri Barselone pobedili su u 18. kolu španske La Lige na svom Kamp Nou Elče sa 3-1.

Iako se njihov tim ponovo mučio da bi došao do pobede, navijači Barselone mogu biti zadovoljni jer su se istakli mladi igrači stasali u čuvenoj La Masiji, kojoj poslednjih godina u klubu nije pridavan značaj kao ranije i više su se dovodile fudbalske zvezde sa strane.

Činilo sa da će ovo biti lak posao za Barsu, nakon što je već u 19. minutu imala zalihu od dva gola prednosti. Prvo je u 16. minutu Feran Hutgla postigao gol nakon kornera koji je izveo Osmani Dembele, dok je tri minuta kasnije prednost udvostručio Gavi, posle lepe solo akcije.

U drugom poluvremenu usledio je pravi šok za Katalonce, kada su u roku od dva minuta izgubili rano stečenu prednost.

Prvo je Teta Morente smanjio na 2-1 sjajnim udarce pod leve rašlje gola domaćih, a odmah zatim se našao i u ulozi asistenta, kada je loptu u mrežu, nakon njegovog centaršuta, sproveo glavom Pere Milja.

Nadirala je Barsa kako bi ipak izvukla pobedu na svom stadionu, dugo su odolevali fudbaleri Elčea, ali je u 85. minutu ipak prednost svom timu vratio Niko, na asistenciju Gavija, tako postavivši i konačan rezultat.

Barselona je trenutno na 7. mestu La Lige sa27 bodova, dok je Elče dva mesta iznad zone ispadanja, sa 15 prikupljenih bodova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE