Đorđević: ,,Svaka čast momcima što su uzeli bod na ovakav način”

Trener fudbalera Vojvodine Slavoljub Đorđević posle utakmice sa Novim Pazarom bio je zadovoljan krajnjim rezultatom i čestitao je svojoj ekipi.

Vojvodina je danas remizirala na gostovanju Novom Pazaru 1:1 i tako završila jesenji deo sezone Superlige Srbije. ,,Lale” su igrale bez dvojice igrača nakon što je već u osmom minutu Mrkaić dobio crveni karton, a potom i Nešković u 72.

Želim da se zahvalim Novom Pazaru na lepom gostoprimstvu, ovde je uvek zadovoljstvo gostovati. Što se tiče utakmice, kada ostanete sa igračem manje posle samo nekoliko minuta, jako je teško igrati po ovakvom terenu. Želim da čestitam mojim momcima koji su imali jako tešku polusezonu, imali smo mnogo turbulencija, uspona i padova. U poslednje dve utakmice nismo imali sreće i mislim da nas je danas Bog nagradio, a ne poklonio, osvojili smo bod i mogli čak i da pobedimo. Svaka čast momcima što su uzeli bod na ovakav način, sa devetoricom igrača, protiv ekipe koja ima jedan poraz i to od Partizana u poslednjih devet utakmica. Ostaćemo na četvrtoj poziciji, koja vodi u Evropu, što je prevashodno i bio cilj i čestitam mojoj ekipi na tome, rekao je Đorđević.

Vojvodina je polusezonu završila na četvrtom mestu, iza Partizana, Zvezde i Čukaričkog.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Postani i ti milioner: Registruj se, uzmi bonus i prepiši VIKEND TIKET!

I ovog vikenda očekuje nas pravi fudbalski spektakl, ništa manji nego prethodnih dana kada smo uživali u Ligi šampiona...

POVEZANE OBJAVE