Gde ćemo ga gledati sledeće sezone? Interov Hrvat ima čak tri opcije za nastavak karijere

Dok se čeka “beli dim”, koji bi označio ostanak Marcela Brozovića u Interu, što je sve izglednije, u pozadini se sve više kuva transfer drugog “vatrenog” u svlačionici italijanskog prvaka. Reč je o Ivanu Perišiću.

S obzirom na činjenicu da i Perišiću, poput Brozovića, na leto završava ugovor s Interom, jasne su i sve glasnije špekulacije oko nastavka njegove karijere. Prema italijanskim medijima, u ovome trenutku postoje čak tri opcije za brzonogog 32-godišnjaka. I niti jedna nije loša, naprotiv.

Prema prvoj, dojam je da je Perišić kupio poverenje svoga novog trenera Simonea Inzagija, jer je ove sezone upisao već 22 nastupa u svim takmičenjima, uz četiri pogotka i dve asistencije.

Sve to sugeriše da bi ga Inter, pogotovo u padu finansijske moći, mogao zadržati, s obzirom na to da mu donosi direktnu korist na terenu, i da ne spada u grupu najskupljih igrača u svlačionici.

Druga je opcija, pišu Italijani, odlazak u Englesku, koja ga mami već duže vreme, i u kojoj po svojim igračkim vrlinama definitivno ima mesto. Propalo je davno interesovanje Mančester junajteda i Arsenala, ali sada su u prvi plan iskočili Totenhem i Vest Hem junajted.

Iako nam se potonji ne čini toliko realnim, s obzirom na to da je na tim krilnim pozicijama itekako dobro popunjen. Ali Totenhem je već druga priča, klub je odnedavno preuzeo Antonio Konte i silno bi mu dobro došao igrač poput Perišićevih.

Treća je, pak, opcija povratak u nemačku Bundesligu, gde se kao potencijalni klubovi u kojima bi Perišić mogao nastaviti svoju karijeru spominju Borusia Dortmund, Bajer Leverkuzen i Volfsburg.

Ako nas pitate, najrealnije zvuči ostanak u Milanu…

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE