Novi Beograd ubedljiv protiv Vojvodine

Vaterpolisti Novog Beograda slavili su na gostovanju u Novom Sadu protiv ekipe Vojvodini sa 18:6 (3:5, 2:4, 1:6, 0:3) u devetom kolu Superlige Srbije. Tim Vladimira Vujasinovića je na kraju prvog dela šampionata na taj način ostao jedini neporažen tim u domaćem prvenstvu. 

Sve vreme je novobeogradski sastav kontrolisao igru, pa je pitanje pobednika još jednom rešio u ranoj fazi meča. Najbolji u ekipi Novog Beograda bio je Dušan Mandić sa četiri postignuta gola. Pratili su ga Strahinja Rašović sa tri i Nika Šušiašvili, Radomir Drašović i Viktor Rašović, koji su po dva puta pogađali mrežu rivala.

Novi Beograd je lider na tabeli i jedina ekipa sa maksimalnim učinkom u prvenstvu Srbije – ima 27 bodova, tri više od drugoplasiranog Partizana. 

Pred Novim Beogradom je sada novi izazov u Ligi šampiona – sledi gostovanje Dinamu u Tbilisiju. Taj duel je na programu u sredu od 19 časova. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE