OBRADOVIĆ NAKON POBEDE U BARU: Ostvarili smo dragocenu pobedu

Košarkaši Partizana savladali su večeras Mornar u Baru, u 12. kolu ABA lige, sa 66-64. Iako su imali prednost od 15 poena, umalo nisu ispustili pobedu.

Trener crno-belih Željko Obradović izjavio je povodom ovog meča da je njegov tim odigrao dva različita poluvremena.

Prvo je bilo odlično, imali smo dobar protok lopte, imali smo 13 asistencija uz dve izgubljene lopte, zatim je slika promenjena u nastavku meča. Na takav epilog je uticala činjenica da se ekipa Mornara nikada ne predaje, kao i činjenica da smo napravili mnogo grešaka u oba smera, da koncentracija nije bila na željenom nivou. Ostvarili smo dragocenu pobedu, okrećemo se duelu sa ekipom Lokomotive, a nadam se da će Panter i Trifunović biti spremni za meč koji sledi, rekao je Obradović.

Imao je trener Partizana reči hvale i za protivnički tim.

Koristim priliku da se od srca zahvalim na gostoprimstvu u Baru, da iz dubine duše čestitam braći Pavićević na svemu što rade i što su do sada uradili kada je košarka na ovim prostorima u pitanju. Uspeli su da ostvare izvanredne rezultate, da pozicioniraju klub na evropskom nivou. Želim i njima i klubu sve najbolje u periodu koji sledi, poručio je trener crno-belih.

Košarkaše Partizana sada čeka utakmica 8. kola grupne faze Evrokupa, na gostovanju ruskoj Lokomotivi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Modrić u italijanskom gigantu? Ako pitate legendu, to bi bio pun pogodak!

La Gazeta delo Sport objavila je intervju sa legendarnim hrvatskim napadačem Alenom Bokšićem. Naime, jedan od klubova za koje je...

POVEZANE OBJAVE