Partizan pobedom potvrdio jesenju titulu!

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Kolubare na svom terenu rezultatom 1:0 u okviru 21. kola Superlige Srbije. Strelac jedinog pogodka na meču bio je Kvinsi Menig u 67. minutu.

Na samom starta Partizan je krenuo bolje pa su domaći zapretili posle dva kornera. Prvi je iz levog ugla izveo Jojić, a drugi Živković. Međutim, nije bilo velike opasnosti po gol gostiju.

U 10. minutu Milovanović je zatresao mrežu Kolubare ali sudije su rekle da je u pitanju bio ofsajd, pa se tako gol poništio. U nastavku Partizan je imao nekolike dobre šanse ali bez pogodka, dok su domaći najbolju šansu imali u 33. minutu, prebacivali su gloptu s jedne na drugu stranu peterca, ali uspeli su iznuditi samo korner.

Prvo poluvreme je završeno nerešenim rezultatom, bez konkretne prilike kako sa jedne tako i sa druge strane.

Drugo poluvreme Partizan je krenuo znatno agresivnije, u 59. minutu sjajnu šansu su imali crno-beli Posle dodavanja Miljkovića, Pantić je gađao sa nekih sedam-osam metara, ali brani Stanivuković. Nastavio je domaći tim sa agresivnom igrom što im se i isplatilo, pa su poveli u 67. minutu, a strelac je bio Kvinsi Menig.

Čini se da je Stanojević zadovoljan rezultatom pa je u nastavku pojačao odbranu, Ostojić je zamenio Meniga. U 85. minutu ponovo su domaći imali sjajnu priliku, preko Aleksandara Miljkovića, koji je nalateo na odbijenu loptu posle prodora Jovića, ali je taj udarac izblokiran.

Do kraja utakmice nije bilo mnogo uzbuđenja pa je i rezultat ostao isti, minimalna pobeda Partizana za jesenju titulu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SRPKINJE NA OKUPU: Bregar jasan, cilj postavljen na početku je od krucijalnog značaja

Rukometašice Srbije očekuju dva veoma bitna duela u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Naš tim će igrati protiv Bugarske i Turske,...

POVEZANE OBJAVE