ROMA RAZBILA ATALANTU: Gol Abrahama u prvom minutu! (VIDEO)

Fudbaleri Rome pobedili su Atalantu u Bergamu, u okviru 18. kola Serije A, sa ubedljivih 4-1. Na taj način je Roma napravila važan korak ka vrhu tabele i borbi sa Ligu šampiona.

Ono što je posebno frapantno za ovaj duel, jeste da je Atalanta imala daleko veći posed tokom utakmice (71%), ali je ipak ubedljivo poražena na svom terenu.

Fudbaleri Atalante nisu na ovoj utakmici postigli nijedan gol, jer lopta u mreži Rome završila nakon autogola Kristantea pred odlazak na odmor, kada je prednost prepolovljena, za nadu u drugom poluvremenu.

Na samom startu utakmce usledilo je šok za domaće, kada je Abraham lobovao golama već u prvom minutu! Na 2-0 povisio je Zaniolo u 27. minutu.

Duvan Zapata je čak postigao gol u 68. minutu, kada su se u timu iz Bergama ponadali da će se utakmica vratiti na početak, ali je nakon intervencije VAR-a ipak dosuđen ofsajd.

Tek četiri minuta kasnije od euforije došlo se do potpunog razočarenja kod domaćih, nakon gola Krisa Smolinga, koji je odllično ispratio loptu nakon izvedenog slobodnog udarca, i volejom je smestio u mrežu, za 3-1.

Konačan rezultat svojim drugim golom postavio je Abraham, do kog je došla lopta nakon što je njegov saigrač izblokiran, a zatim je smestio u malu mrežu daljeg ugla.

Roma je sada na 5. mestu tabele Serije A sa 31 bodom, dok je tim iz Bergama na trećoj poziciji sa 37, ali Napoli koji ima bod manje tek treba da odigra svoju utakmicu ovog kola.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PORAZ CRNO-BELIH: Četvrtina kojom je Olimpijakos slomio Partizan (VIDEO)

Košarkaši Partizana zakomplikovali su dodatno plasman u plej-in Evrolige nakon poraza od Olimpijakosa. Propustili su priliku da budu u zoni...

POVEZANE OBJAVE