Granada demolirala Majorku, het-trik Moline! (VIDEO)

Fudbaleri Granade pobedili su ubedljivo na svom terenu Majorku, u 18. kolu španske La Lige, sa 4-1. Utakmicu je obeležio het-trih Horhea Moline.

Domaći su poveli golom junaka utakmice u 20. minutu, posle asistencije Kolumbijca Luisa Suareza. Ipak, tek četiri minuta kasnije Danijel Rodrigez je izjednačio nakon što je odlično ispratio centaršut Koste.

Međutim, u drugom poluvremenu je potpuno eksplodirao Molina. Prvo je u 61. minutu ponovo doneo prednost Granadi, nakon što se našao na pravom mestu u pravo vreme, a definitivno je presudio u prvom minutu nadoknade lepim golom sa ivice šesnaesteraca, kada se namestio na šut i pogodio donji levi ugao gola gostiju, ciljavši kroz noge protivničkog igrača.

Ni tu se domaći nisu zaustavili, pa je pet minuta nakon toga pobedu pečatirao Puertas. On je trebalo samo da preusmeri loptu, nakon što je Luis Suarez na malom prostoru prešao svog čuvara, i sa gol-aut linije oštro ubacio loptu pred gol.

Granada se sada nalazi na 15. poziciji tabele La Lige sa 19 bodova, što je bod manje i pozicija niže u odnosu na današnjeg rivala.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE