JOVANOVIĆ NAKON PORAZA OD ZADRA: Nismo imali snage da prelomimo utakmicu

Košarkaši Mega Mozzarta su u okviru 12. kola ABA lige izgubili od Zadra sa 70:72 (16:24, 16:22, 26:11, 12:15).

Izabranici trenera Vladimira Jovanovića tokom većeg dela meča bili su rezultatskom deficitu koju su u trećoj četvrtini uspelida stignu. U poslednjoj četvrtini je Mega imala i vođstvo, ali je u dramatičnom finišu ponestalo snage i malo sreće pa je Zadar poenima Kartera u poslednjoj sekundi stigao od pobede.

Na pres konferenciji posle utakmice trener Mege Vladimir Jovanović je istakao da je njegova ekipa u drugom poluvremenu pokazala reakciju, ali da u poslednjim minutima i pored korektne odbrane nije imala snagu da prelomi meč u svoju korist.

Utakmicu nismo otvorili onako kako smo želeli i morali. Smanjena rotacija sa kojom već dugo već treniramo i igramo sigurno utiče na naše mečeve. Prvo poluvreme je sa naše strane u svim segmentima bilo mlako, pre svega u odbrani. U dosta slučajeva pod oba koša smo imali ničije lopte koje je na kraju ipak uzimao Zadar i napravio solidnu razliku, ocenio je trener Mege, pa dodao:

U drugom poluvremenu smo pokazali reakciju, ali u tim poslednjim minutima i pored više nego korektne odbrane nismo imali snage da meč prelomimo u našu korist. Čestitao bih Zadru na pobedi, a nama ostaje period pregrupisanja i spremanja za narednu utakmicu sa Partizanom, izjavio je Jovanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SVI ŽELE DA GLEDAJU PARTIZAN: Još jedan legendarni košarkaš večeras u Areni

Košarkaši Partizana dočekuju večeras od 20 i 30 Olimpijakos u okviru 32. kola regularnog dela Evrolige. Svima je dobro poznato kakva je atmsofera...

POVEZANE OBJAVE