VLAHOVIĆ UŠAO U ISTORIJU SERIJE A: Izjednačio se sa Ronaldom (VIDEO)

Srpski fudbaler Dušan Vlahović postigao je gol u remiju svoje Fiorentina na Artemio Frankiju protiv Sasuola, tako ušavši u istoriju Serije A!

On je golom u 51. minutu smanjio prednost gostiju na 2-1, tako postigavši svoj 33. gol u ovoj kalendarskoj godini, na taj nači se izjednačivši sa Kristijanom Ronaldom po tom parametru, kao najbolji ikad u Seriji A.

Čitavu utakmicu odigrao je i srpski štoper Nikola Milenković, a ponovo je šansu dobio i Aleksa Terzić, koji je u 78. minutu zamenio Saponaru.

Stekli su gosti dva gola prednosti u roku od samo 5 minuta u prvom poluvremenu, golovima Skamake u 32, na asistenciju Fratesija, koji je zatim i sam bio u ulozi strelca.

Pomenutim golom Vlahovića, a potom i Toreire u 61. minutu Fiorentina se potpuno vratila u utakmicu, ali nije uspela da zabeleži i pobedu.

Našeg golgetera je trener Italijano zamenio u 88. minutu utakmice, kada je umesto njega u igru uveo Igora, tako ga onemogućivši da eventualno danas postane apsolutni rekorder.

Na to je ipak možda ipak bio i primoran trener domaćih jer su od 69. minuta igrali sa igračem manje zbog toga što je Kristijano Biragi dobio drugi žuti karton.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički piše istoriju, pala Mladost nakon preokreta

U meču 33. kola plej-of Superlige Srbije, fudbaleri Radničkog 1923 savladali su Mladost 3:2. Poveli su gosti sredinom prvog poluvremena....

POVEZANE OBJAVE