Lazić nakon oborenog rekorda: “Uspeh celog kluba i tima”

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić pamtiće utakmicu protiv čačanskog Borca jer je upravo u ovom meču postao novi rekorder crveno-belih.

Naime, on je postigao najviše poena u istoriji Crvene zvezde u regionalnom takmičenju koje je ovaj klub osvajao čak pet puta.

On je nakon poena uz faul, pogođenim slobodnim bacanjem ušao u istoriju sa 1.235 poena i pretekao dosadašnjeg rekordera Tadiju Dragičevića.

– Izuzetno mi je drago što sam uspeo da postavim svoje ime u još jednu stranu velike istorije takvog kluba kao što je Crvena zvezda. Nikada nisam jurio rekorde, brojke, već sam uvek želeo da pomognem timu i odgovorim na zahteve trenera. Iskreno mislim da ću tek po završetku karijere biti svestan svih uspeha i dostignuća sa Crvenom zvezdom. Želim svima da se zahvalim, jer mislim da je ovo uspeh svih nas zajedno, kluba, ljudi u klubu, trenera, mojih saigrača, nekadašnjih i sadašnjih Idemo dalje, čekaju nas novi izazovi i nove utakmice, rekao je Lazić za klupski sajt.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRAZNIK FUDBALA U BEOGRADU: Karata za derbi i dalje ima

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana večeras od 19 časova odmeriće snage u polufinalu Kupa Srbije. Karata za ovaj meč i dalje ima, a svi...

POVEZANE OBJAVE