U Novom Beogradu jasni pred Dinamo Tbilisi: Svaka utakmica nam je bitna

Utakmicom protiv Dinama u Tbilisiju vaterpolisti Novog Beograda nastavljaju takmičenje u Ligi šampiona. Duel protiv prvaka Gruzije na programu je u sredu od 16 časova, a Novobeograđani u ovom meču nose etiketu velikog favorita.

Dinamo je ekipa koja posle pet odigranih kola još nije osvojila bodove i situacija je takva da oni praktično nemaju šansu da se plasiraju na finalni turnir Lige šampiona, počinje priču trener Novog Beograda Vladimir Vujasinović i dodaje:

Po kvalitetu su svakako ispod svih ekipa sa kojima smo do sada igrali u elitnom takmičenju, što ne znači da će da nas puste da ih pobedimo. Dosta će zavisiti od našeg pristupa, a ovo je jedna od dve utakmice u našoj grupi gde se samo mi pitamo od početka do kraja i od toga će zavisiti konačan ishod. Nadam se da ćemo odigrati na pravi način, pogotovo jer nam se bliži i Fajnal-for domaćeg Kupa koji se igra sledeće nedelje. Ovo će na neki način biti i priprema za taj turnir koji nam je veoma bitan, jer želimo da osvojimo prvi trofej za Novi Beograd.

Za meč u Gruziji Novi Beograd će biti u kompletnom sastavu:

Počeli su svi da treniraju, a vratio se i Petar Tomić. U Novom Sadu je odigrao i prvu utakmicu ove sezone. Nisu svi igrači potpuno spremni, ali najvažnije je da smo svi na broju. Tomiću će trebati još neko vreme da se vrati u takmičarski ritam, prave njegove igre očekujemo u februaru, ali sigurno je da će nam biti od pomoći i u Kup utakmicama, konstatovao je Vujasinović.   

Prvotimac Novog Beograda Nika Šušiašvili karijeru počeo upravo u redovima Dinama iz Tbilisija i veoma se raduje prilici da igra protiv svog nekadašnjeg kluba:

Svaka utakmica nam je bitna u Ligi šampiona i želimo da zabeležimo novu pobedu. Cilj nam je da osvojimo nove bodove, ali i da se na pravi način pripremimo za polufinale Kupa Srbije. Nadam se da će sve biti kako smo planirali.

Šušiašvili ne krije da ima posebnih emocija, jer će igrati kod kuće:

Drago mi je da ću igrati u Gruziji, pred mojim sunarodnicima. Ipak, emocije ću morati da ostavim po strani, jer naš cilj je pobeda. Želimo da odigramo dobru utakmicu i pružimo još jednu kvalitetnu partiju, zaključio je Šušiašvili. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRIVLAČI PAŽNJU: Koledž velikan želi Stojakovića, postoji jedna prepreka

Mladi košarkaš Andrej Stojaković nije više student Univerziteta Stenford. Svoju koledž karijeru nastaviće negde druge. Martovsko ludilo pripalo je Jukonu...

POVEZANE OBJAVE