ZVEZDA UPUTILA APEL: Preti im oduzimanje bodova!

Košarkaški klub Crvena zvezda, kažnjen je sa skoro 50 hiljada Evra, zbog izgreda navijača.

Pred naredne mečeve u hali “Aleksandar Nikolić”, crveno beli su uputili apel svojim simpatizerima.

Ovakve kazne, koje dobijaju na težini jer se vode kao ponovljeni prekršaji, ozbiljno ugrožavaju finansijsko poslovanje i normalno funkcionisanje našeg kluba!Pored toga, nakon ovih prekršaja KK Crvena zvezda mts ponovo prete i oštrije sankcije, a to su: igranje pred praznim tribinama ili čak oduzimanje bodova!!! – stoji u objavi na klupskom sajtu.

Dalje u saopštenju piše:

KK Crvena zvezda mts još jednom moli i apeluje na sve koji prate utakmice našeg tima u Evroligi, da sportski i fer navijaju i pružaju podršku ekipi, bez ikakvog vređanja ili ugrožavanja fizičkog integriteta protivničkih igrača, i članova stručnih štabova, kao i svih aktera utakmica! Samo tako, ambijent i podrška koju imamo i koja našim igračima znači jako puno, dobija svoj smisao, u suprotnom naše velike pobede služiće za plaćanje visokih kazni, a imidž kluba koji gradimo godinama u ovom takmičenju velikim delom i zbog odlične organizacije velikog broja utakmica biće ozbiljno narušen. Budimo na visini zadatka već 30. decembra kada nam u goste dolazi ekipa Zenita, navijajmo sportski i bodrimo Crvenu zvezdu!

Pre pomenutog duela sa Zenitom, Zvezda za dva dana gostuje Efesu u Evroligi, a potom će ići u Železnik, na megdan FMP-u u ABA ligi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MITROVIĆ SE VRATIO NA TEREN: Srbin imao sukob sa navijačima velikog rivala (VIDEO)

Fudbaleri Al Hilala su u polufinalu Kupa Kralja Saudijske Arabije pobedili pre dva dana Al Itihad. Slavili su sa 2:1. Vodili...

POVEZANE OBJAVE