EVROKUP: Levaloa dobila Andoru u Partizanovoj grupi

U okviru grupe A Evrokupa, u kojoj nastupa i Partizan, košarkaši pariske Levaloe bili su bolji na svom parketu od španske Andore sa 81-74.

Prva četvrtina protekla je u potpunom egalu, gde su se timovi smenjivali u prednosti i gde nijedan nije stekao veću zalihu.

Gosti su uspostavili kontrolu u drugom periodu i vodili čitavim tokom ovog dela, u jednom trenutku i sa dvocifrenom razlikom (34-24).

Tokom treće deonice domaći su potpuno anulirali prednost gostiju i čak prešli u vođstvo, nakon trojke Vila Kamingsa, na kraju obezbedili i koš prednosti pred poslednji period (54-52).

Poslednja deonica je bila jako neizvesna i timovi su se smenjivali u vođstvu, ali je ipak u drugom delu domaći tim imao više koncentracije i uspeo da održi kontinuitet kada je poveo.

Najbolji na utakmici bio je Vins Hanter sa 16 poena, 4 skoka i 2 asistencije, dok je u poraženom sastavu Dru Kraford imao 15, uz po skok i asistenciju.

Bivši košarkaš Partizana i Olimpije Kodi Miler-Mekintajer bio je takođe dvocifren sa 11 poena, uz 2 skoka i 5 asistencija, dok je Mario Nakić za nešto manje od 12 minuta na parketu imao samo dva skoka, po jedan ofanzivni i defanzivni.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POLUFINALE ABA LIGE: Partizan i Zvezda nemaju gde da igraju svoje mečeve

Poznati su svi polufinalisti ABA lige, ali kako stvari stoje polufinalne utakmice neće skoro početi. U borbi za polufinale sastaju...

POVEZANE OBJAVE