Golman crno-belih jasan: Zna se koji je cilj Partizana

Fudbaleri Partizana završili su na prvom mestu na tabeli sa 59 bodova, i imaju pet bodova više od Crvene zvezde. Tim Aleksandra Stanojevića je zabeležio ove jeseni 19 pobeda i imao je dva nerešena rezultata.

Partizanov golman izneo je ciljeve svog kluba

-Najvažniji cilj je titula, titula nam je svima cilj, da vratimo pehar u Humsku. Naravno cilj nam je i da nastavimo sa dobrim partijama u Evropi, jer to donosi novac klubu, i uvek je lepo igrati na evropskoj sceni. Ali mislim da je najveći cilj nas kao ekipe, da osvojimo titulu. Imamo lepu prednost, naše je samo da se dobro pripremimo na zimskim pripremama, i onda da nastavimo sa ovakvim partijama, rekao je Popović za agenciju Beta.

Popović je istakao da je zadovoljan kako rezultatima kluba, tako i svojomm igrom

-Sigurno da sam zadovoljan, prvi smo na tabeli, osigurali smo proleće u Evropi, tako da timski smo imali odličnu polusezonu, a i na ličnom planu sam zadovoljan, ovo je sigurno najbolja sezona u mom životu. Ovo je moja prva sezona, gde branim kao prvi golman i jako sam zadovoljan, dodao je 22-godišnji golman.

Golman crno-belih rekao je da mu je želja da i naredna godina bude uspešna

-Uvek težim da naredna godina bude bolja od prošle, ali nek se samo ponovi, i nek bude za trunku bolja i ja ću biti zadovoljan, rekao je on.

Mladi Popović ne razmišlja o odlasku iz Partizana

-Mislim da je Partizan prava sredina, u kojoj se razvijam na pravi načinjasan je Popović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE