Lesor otkrio razlog dolaska u Partizan

Francuski centar Matijas Lesor je novi centar košarkšakog kluba Partizan. On je sezonu započeo u Makabiju, ali je posle dva meseca završio saradnju sa slavnim klubom iz Izraela i postao slobodan igrač.

Kako je sam priznao čekao je ponudu iz Evrolige, ali se na kraju iz jednog razloga odlučio za crno-bele.

Željko je jedan od najvećih razloga što sam potpisao za Partizan. Želeo me je u timu. Znam da će to biti dobro za moju karijeru. Obradović je razvio veliki broj igrača, ima ogromno iskustvo, tako da će mi to značiti, rekao je Lesor za Bebasketi nastavio:

Željko je bio zadovoljan onim što sam radio u Makabiju. Ne plašim se da igram kod njega u timu, sve će zavisiti od mene. Ako uradim nešto glupo galamiće na mene i to je deo svega. Zato je i osvojio Evroligu devet puta. Očigledno njegova tehnika daje rezultate. Rekao bih da liči Zvezdana Mitrovića i verujem da ću moći sa njim da imam otvoren razgovor. Na terenu ga vidimo zatvorenog, imamo utisak da je vrlo tvrd sa svojim igračima, ali mislim da je jako dobar na ljudskom nivou, vrlo otvoren, sa kojim može lako da se razgovara. On i Zvezdan su dve potpuno različite osobe, ali verujem da postoji ta sličnost među njima, u tome što je vrlo zahtevan prema igračima i strog na terenu, ali neko s kim se lako može komunicirati van terena.

On je priznao da je partizan slao ponudud za njega još letos, ali da je tad odlučio da igra u Evroligi.

Srećan sam. Igraću ponovo košarku, nedostaje mi to. Partizan me je želeo letos, imao sam dugo ponudu, ali sam čekao ponude iz Evrolige. Na kraju sam završio u Partizanu što je logičan potez i najbolji za moju karijeru, završio je Lesor.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sferopulos pred Partizan: Fokusirani smo na meč koji sledi

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana, započinju svoju borbu za ABA titulu. Prva dva meča će se igrati u dvorani...

POVEZANE OBJAVE