MIJAILOVIĆ O DUGOVIMA: To je loša navika

Predsednik košarkaškog kluba Partizan, Ostoja Mijailović, bio je gost podkasta “Sportlight”, koji se emituje na Sport klubu.

On je nedavno reizabran za predsednika, i dodeljen mu je novi petogodišnji mandat.

Kao jedna od bitnih tema, govorilo se o finansijskom poslovanju kluba:

Ja za četiri godine nikada nisam platio privatni ručak sa klupskog računa, nikada nisam putovao na račun kluba, apsolutno nisam bio trošak klubu. Dakle, imate privatnu kompaniju, u istu rečenicu ne može da stane dugovati. Šta znači dugovati? Ja mislim da je to neodgovornost. Mislim da je to loša navika. Mislim da je to nehigijenski. – rekao je on, i potom se nadovezao:

Kada vi tri puta ne uhvatite lopova da krade, on četvrti put kad dođe on nema osećaj da krade. On ima osećaj da je to njegov biznis. Tako je isto i u sportu. Ako vas neko ne zaustavi da radite takve stvari, vi onda veoma spokojno reagujete na konstataciju: Je li normalno dugovati? Pa nije normalno. – zaključio je Mijailović.

Podsetimo, iako na sajtu košarkaškog suda za sportsku arbitražu, stoji da su na teretu dve zabrane za Partizan, oni su danas promovisali Matijasa Lesora, kao novog centra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DEPONUJ PUTEM KARTICE I OSVOJI APPLE WATCH I FIT PASS!

Uplati depozit putem kartice na Meridian korisnički nalog i osvoji sjajne nedeljne i mesečne nagrade. Glavna premija je Apple...

POVEZANE OBJAVE