Tajsona je tenis promenio, a pogledajte ko mu je omijeni igrač

Gvozdeni Majk Tajson, jedan od najboljih boksera svih vremana,bio je jako surov u ringu a tako i van njega. Rivale je dobro tukao ali probleme koje je pravio van boksa su bili njegova svakodnevnica.

Onda se nešto što promenilo u njegovm životu, a to je ljubav prema tenisu

– Mislim da mi je tenis promenio život. On mi je proširio vidike i zahvalan sam zbog toga. Naš čitav život se promenio zbog tenisa jer ga moja ćerka sada igra. Svi poslovi kojima se bavim, sve je to manje bitno od tenisa koji igra moja ćerka. Vidim kako napreduje i kako se razvija, a to ne bi bio slučaj da nije počela da igra tenis. Ona sada ima samopouzdanje, a ima tek 12 godina – rekao je legendarni Majk Tajson.

Tajsonova ćerka ima odlične predispozicije i predviđaju joj blistavu karijeru.

– Ona ima moj mentalitet, veoma je posvećena i disciplinovana. Ustaje, sebi pravi hranu, a onda odlazi u salu da vežba i tamo ostaje do četiri po podne, rekao je Majk.

Majkov omiljeni teniser je Novak Đoković

– On je moj omiljeni igrač jer je neverovatan način na koji se vratio posle povrede i pobeđivao momke poput Nadala i Federera. On je pravi borac i kada je dobro, stvarno volim da ga gledam.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE