Konte razočaran: Ovo nije pošteno!

Antonio Konte trener Totenhema rekao je da klub razmatra da se žali na odluku UEFE da pobedu dodeli Renu u odloženoj utakmici u Ligi konferencija.

Konte je rekao da je ta odluka “neverovatna” i da bi klub mogao da se žali Sudu za sportsku arbitražu (CAS), prenosi Skaj. UEFA je 20. decembra dodelila pobedu Renu službenim rezultatom 3:0, za utakmicu koju Totenhem nije mogao da odigra zbog toga što su osmorica fudbalera bila zaraženakorona virusom.

Ta utakmica je trebalo da se odigra u poslednjem kolu grupne faze Lige konferencija 9. decembra u Londonu.

– Još nije definitivno, ali postoji još jedan korak da potvrdimo ili ne potvrdimo ovu neverovatnu odluku. Mi smo veoma, veoma sigurni za taj sledeći korak i zaslužujemo da igramo za prolaz dalje na terenu, a ne na sudu. Ne prihvatam ovo. Mi smo vrlo, vrlo razočarani zbog ove odluke, rekao je Konte.

– Ovo nije pošteno. Zaslužujemo da igramo za plasman u drugu fazu na terenu, ne ovako. Razočaran sam. Nadam se da će nešto moći da se promeni, zaslužujemo da igramo. Nismo mi krivi, dodao je trener Totenhema.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Legenda Partizana jasna: Duljaj treba da ostane

Da li će Igor Duljaj ostati trener fudbalera Partizana, biće poznato nakon vanredne sednice Upravnog odbora kluba iz Humske. Partizan...

POVEZANE OBJAVE