VELIKA ISTRAGA SE NASTAVLJA: Policija uletela u prostorije milanskog velikana!

U prostorije Intera u utorak je uletela policija, a razlog upada je istraga povezana s pranjem novca od transfera.

Nakon što su nadležni pregledali sve knjige milanskog velikana, lokalni tužilac odlučio je da je vreme da se u prostorije Intera pošalje policija, koja će pretresom prikupiti svu potrebnu dokumentaciju.

Prema pisanju Correre dela Sera, policijska inspekcija pretresla je u utorak prostorije Intera, ali i prostorije vodstva Serije A kako bi prikupila svu dokumentaciju vezanu za prihode Intera u sezonama 2017./18. i 2018./19.

Sumnja se na to da su ‘Nerazuri’ naduvali cene transfera kako bi prikazali stanje finansija boljim nego što je ono zapravo bilo, ali prema prvim očevicima, nisu ustanovljene nikakve nepravilnosti.

U međuvremenu se oglasio i Inter, koji je objavio obaveštenje.

“FC Inter može potvrditi da je zatražena dokumentacija koja se odnosi na sezone 2017./18. i 2018./19. Zahtev je stigao u sklopu istrage o prihodima klubova u Serije A. Nijedan zaposlenik Intera nije pod istragom i nema nikakve tuzbe. Ovo su samo preliminarne istrage”, poručili su iz Intera.

Podsetimo, ovo je nastavak policijske istrage koja je pokrenuta u Italiji, a ranije je sličnu situaciju prošao i Juventus.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE