Ševčenko misli ozbiljno! U Đenovu u januaru stižu tri sjajna pojačanja, a na leto ‘kapitalac’ iz Barselone

Legendarni ukrajinski napadač i sada trener Đenove, Andej Ševčenko želi u redove italijanskog prvoligaša dovesti Miralema Pjanića.

Ovaj 31-godišnji veznjak će napustiti redove turskog Bešiktasa na kraju sezone kad mu istekne pozajmica, ali neće ostati u Barseloni štoĐenova želi iskoristiti i dovesti ga u svoje redove.

Njegova trenutna primanja od šest miliona evra predstavljaju ozbiljan problem za italijanski klub, ali mediji na Čizmi navode da postoji obostrani interes i da bi se sve moglo završiti na zadovoljavajući način.

Osim Pjanića, na Ševčenkovoj listi željenih pojačanja nalaze se i Interov Matias Vecino, čiji ugovor s ‘Nerazurima’ završava u leto 2022., kao i Samu Castilejo iz Milana, te Andej Jarmolenko iz Vest Hema.

Jasno,Ševčenko će preostalu trojicu s ove liste pokušati dovesti već u zimskom prelaznom roku, kako bi se klub spasio od ispadanja, što je prioritet za ovu sezonu.

Đenova je trenutno na 18. mestu Serije A sa svega 11 bodova iz 19 odigranih utakmica, a Specija koja je prva iznad crvene zone im beži pet bodova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KUKOČ O OBRADOVIĆU: Najbolji ikad u zadnjih 20 godina, uspeo bi u NBA

Košarkaši Partizana poraženi su juče od Olimpijakosa u Evroligi. Ponovo su u jednom delu meča doživeli pad, i ispustili +14...

POVEZANE OBJAVE