Tadić ljut na Mitrovića: “Zaslužuje veći klub”

Kapiten “Orlova” Dušan Tadić rekao je da je predlagao svom klubu Ajaksu da u svoje redove dovede srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića.

Dušan Tadić je izabran za najboljeg igrača naše zemlje te je njemu pripala nagrada Zlatna lopta, dok je Mitrović najbolji strelac pa je dobio nagradu Zlatni gol.

Kapiten srpske reprezentacije je rekao da su on i Mitrović u sjajnim odnosima ali je otkro i zbog čega se ljuti na njega.

Znamo se u dušu. Tačno Aleksandar zna šta će da se desi kad imam loptu, baš kao i ja znam šta će se desiti. Slažemo se na i van terena, mi smo već videli neke situacije koje će se tek desiti. Baš je vidljiva dobra saradnja i na terenu i van terena, rekao je Tadić i dodao:

Predlagao sam. Bio je malo skup. Nadam se da je u budućnosti sve moguće, voleo bih da vidim Mitra u velikom klubu. On to zaslužuje. A ja se često ljutim na njega što igra u Čempionšipu, iako je srećan u Fulamu, ali ljudskim i igračkim kvalitetima zaslužuje veći klub. Mora to da traži od sebe. Da ide u veliki klub i da njemu postiže golove.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE