Zenit nakon neizvesne završnice bolji od Makabija!

U okviru 17. kola Evrolige košarkaši Zenita savladali su Makabi rezultatom 73:71.

Zenit je od samog starta bio bolji, nizale su se trojke domaćeg tima pa su posle prve četvrtine imali ubedljivu prednost, a ovaj period igre dobili su rezultatom 25:10.

U nastavku su održavali prednost, međutim i Makabi je bolje zaigrao u ovom periodu ali nedovoljno da stigne domaću ekipu koja je na poluvremenu imala prednost od 41:26.

Po povratku na teren Makabi je preokrenuo i preko Rejnoldsa i Vilijamsa najavio neizvestan kraj ove utakmice, pa su posle treće četvrtine prišli na devet poena zaostatka. 

U poslednjoj deonici viđena je prava drama, Zenit je zakazao, a Vilbekin je proradio na drugoj strani, trojkom otvorivši poslednji period, a pratio ga je Koen, kao i Rejnolds. Makabi je poenima Vilijamsa stigao do vođstva od 71:70, ali je Beron trojkom doneo pobedu Zenitu.

Pobedničku ekipu je predvodio Pojtres sa 14 poena, doke je Beron upisao 12, Kulagin 10. 

Kod Makabija Rejnolds je stiga do dabl-dabl učinka sa 24 poena i 11 skokova, Vilijams je postigao 14, a Vilbekin je upisao osam. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE