BJANKONERI U AKCIJI: Juventus ispred nosa ‘krade’ Mančester Junajtedu veliko pojačanje?

Nakon što se otvori zimski prelazni rok, igrači kojima ističu ugovori na kraju pretvaraju se u velike glavobolje za svoje klubove.

Iako nikada nije lako izgubiti usluge važnog igrača usred sezone, njegova prodaja u januaru barem jamči kakvu takvu zaradu.

Čini se da je to slučaj s Boubakarom Kamarom, 22-godišnjim veznjakom koji je postao važan igrač za Marsej. Međutim, mladom Francuzu ugovor ističe na kraju sezone, što je navelo njegov klub da pronađe najbolje rešenje.

Prema RMC Sportu, predsednik Marseja Pablo Longoria spreman je poslušati ponude za 22-godišnjaka u zimskom prelaznom roku. Izvor dodaje da će gazda slavnog francuskog kluba pristati na prodaju svoje zvezde ako pristigne kakva “zanimljiva ponuda”.

U izveštaju se navodi da je Junajted i dalje je zainteresovan za Kamarin potpis, ali i da se Juventus takođe uključio u trku. Bianconeri se povezuju s mnoštvom veznjaka, a zvezda Marseja spominjala se kao opcija u prošlosti.

Kamara je prvenstveno defanzivni vezni koji ordinira ispred zadnje linije, ali vrlo dobro može igrati i na pozicijištopera. Upravo iz toga razloga je posebno zanimljiv torinskom velikanu, jer se čini da savršeno odgovara Juveovim zahtevima.

Za koga će na kraju potpisati ovaj mladi Francuz senegalskog porekla, saznaćemo uskoro…

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE