MANDIĆ I PIJETLOVIĆ PRED POLUFINALE: Nemamo pravo na kiks

Vaterpolisti Novog Beograda, sastaće se sa Partizanom, u polufinalu Kupa Srbije.

Pre tog meča, oni su održali konferenciju za medije.

Na njoj su govorili Duško Pjetlović i Dušan Mandić, kao kapiten ekipe.

Mislim da smo fizički i psihčki spremni. Možda je ekipa pomalo umorna posle napornog puta u Tbilisi, ali mamo dovoljno vremena da se odmorimo i spremimo za duel sa Partizanom. Naš prvi cilj je da prođemo u finale i nadam se da ćemo biti na svom maksimumu, da ćemo odigrati onako kako znamo i umemo. Ništa manje ni više od toga. Ako bude tako, verujem da će i rezultat biti povoljan za nas. – rekao je Pijetlović.

On je govorio o narednom rivalu:

Imamo dužu klupu nego Partizan. Oni imaju sedam, osam vrhunskih igrača, ali ostali prvotimci su veoma mladi igrači koji tek treba da stasaju i sazreju. Zato mislim da naša klupa, odnosno rezervni igrači treba da izvuku utrakmicu i nametnu ritam koji Partizan neće moći da izdrži. Kompletnost i kompaktnost naše ekipe je naš najveći adut.

Pred meč, svoja očekivanja, izneo je i kapiten tima, Dušan Mandić:

Sada nemamo pravo na kiks. Ekipa se po prvi put nalazi u ovakvoj situaciji i zato moramo biti maksimalno fokusirani. Ali, ukoliko budemo igrali na nivou kao što je to bilo u poslednjih par utakmica, tu pre svega mislim na duele sa Brešom i Dinamom, u kojima se video veliki napredak u našoj igri, uveren sam da ćemo trijumfovati. Ipak, trenutno samo razmišljamo o Partizanu i idemo korak po korak. – rekao je on.

Osim ove dvojice igrača, prisutnima se obratio trener Vladimir Vujasinović:

Svaki tim će tražiti svoju šansu i moramo da pružimo najbolje partije ove sezone kako bi ispunili cilj. Partizan je odmoran,s druge strane uigranost je na našoj strani. Videćemo šta će biti važnije. Možda nedostatk ritma može da bude problem, ali to ostaje da se vidi u bazenu. Na primerima Kupa u Mađarskoj i Hrvatskoj vidimo da su dobri timovi podbacili. – zaključio je on.

Meč polufinala kupa između Novog Beograda i Partizana, igra se u ponedeljak od 17 časova, na bazenu “Milan Gale Muškatirović”.

Foto: VK Novi Beograd/Đorđe Kostić

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POČEO JE SPEKTAKL: Ovako su Grobari pozdravili ljubimce pred Olimpijakos (VIDEO)

Košarkaši Partizana u ovim trenucima su počeli duel 32. kola Evrolige protiv Olimpijakosa. Crno-beli se bore za plej-in. Pirejcima meč...

POVEZANE OBJAVE