NBA: Niksi lako sa Atlantom, tripl-dabl Kembe Vokera

Košarkaši Njujork Niksa su, u okviru božićnog programa NBA lige, lako izašli na kraj sa Atlantom u Medison Skver Gardenu. Na kraju su slavili sa 101-87.

Od samog početka su domaći poveli i nisu nijednog trenutka dopustili protivniku čak ni izjednačenje. Već su na samom početku utakmice imali čak +16 u jednom trenutku ( 19-3), nakon serije 11-0.

Ipak, uspeli su Houksi da se povrate delimično i ne dopuste da utakmica bude rešena već u prvom poluvremenu. Ipak, tokom treće deonice došlo je i do prednosti od 18 poena razlike, što si Niksi održavali do samog kraja i na kraju i slavili ubedljivo.

Najbolji na utakmici bio je Džulijus Rendl sa dabl-dablom od 25 poena i 12 skokova, pridodavši i 3 asistencije. U poraženom timu su Kolins (8 skokova, 3 asistencije) i Rajt (4 skoka, 2 asistencije) imali po 20 poena.

Istakao se i Kemba Voker, koji je za 40 minuta na terenu zabeležio tripl-dabl učinak od po 10 poena i skokova i 12 asistencija.

Bogdan Bogdanović je sakupio 8 poena, 5 skokova i 4 asistencije, za 35 minuta na parketu, ali uz loš procenat šuta za tri, gde je pogodio dva puta iz osam pokušaja.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE