RADONJIĆ PRED FMP: Najvažnije je da dođemo do novih bodova

Košarkaši Crvene zvezde, gostuju sutra ekipi FMP Meridian, koja je najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka ABA lige.

Pred meč 13. runde, svoja očekivanja, izneo je trener crveno belih, Dejan Radonjić:

FMP je najprijatnije iznenađenje šampionata u dosadašnjem toku, igraju vrlo kvalitetnu košarku i zahvaljujući dosadašnjim igrama potpuno zaslužeo bore se za vrh tabele što je za svaku pohvalu. Mi ćemo ovu utakmicu odigrati bez Dobrića i Davidovca, imamo još manjih problema sa povredama. Najvažnije je da dođemo do novih bodova. – rekao je on, za klupski sajt.

Nekadašnji košarkaš ovog tima, Stefan Lazarević, takođe je govorio o predstojećem meču:

Očekuje nas utakmica sa ekipom koja je bez svake sumnje najprijatnije iznenađenje u dosadašnjem toku prvenstva. Igraju vrlo borbeno, sa mnogo energije što je karakteristično za mlade ekipe, ali i vrlo kvalitetno. Već su u ovih 12 kola pokazali da mogu ravnopravno da igraju i sa ekipama koje su pre početka figurirale za najviši plasman, i u nedelju nas u svakom smislu očekuje teška utakmica u kojoj ćemo morati da budemo na visokom nivou ako želimo da ostvarimo cilj, a to su bodovi. – rekao je on.

Meč FMP-a i Crvene zvezde, igra se sutra u Železniku, sa početkom od 12 časova.

Foto: KK Crvena zvezda MTS

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OGLASIO SE I HANGA: Mislim da je sezona gotova!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet putovaće u podgoricu na duel ABA lige sa Studentskim centrom. Crveno-beli vode sa 1:0 u četvrtfinalnoj...

POVEZANE OBJAVE